• Chokoladeballade med vaniljeis og kirsebærsauce

    The best chocolate cake with cherry sauce

    You will bake this cake again and again. It's so easy and tastes SO good. I can't count the number of times I've been asked about the recipe for this...

    The best chocolate cake with cherry sauce

    You will bake this cake again and again. It's so easy and tastes SO good. I can't count the number of times I've been asked about the recipe for this...

  • Basque Cheesecake

    Basque Cheesecake

    A Basque cheesecake is a recipe from San Sebastian in Spain. It is slightly different from a traditional cheesecake, because it must be burnt on top to get a good, caramelised...

    Basque Cheesecake

    A Basque cheesecake is a recipe from San Sebastian in Spain. It is slightly different from a traditional cheesecake, because it must be burnt on top to get a good, caramelised...

  • Den nemmeste panna cotta

    Den nemmeste panna cotta

    Det er let at sige, at en dessert er nem. Det vil den være for nogen, og lidt sværere for andre. Men jeg vil bare sige, at jeg er overrasket...

    Den nemmeste panna cotta

    Det er let at sige, at en dessert er nem. Det vil den være for nogen, og lidt sværere for andre. Men jeg vil bare sige, at jeg er overrasket...

1 of 3

Rie & kirsebærsaucen

Hvad laver du til hverdag?

Det er et spørgsmål, jeg ofte får. "Jeg sælger kirsebærsauce" er svaret, og nej, det kan man ikke leve af.

Men min kæmpe passion for mad gør, at jeg har meget svært ved ikke at følge mine mad-idéer, når de opstår. Og jeg synes. vi alle sammen fortjener god kirsebærsauce til jul.

Faktisk har jeg aldrig brudt mig om kirsebærsauce. Men nu har jeg lavet en kirsebærsauce, som jeg selv kan lide. Den er proppet med gode, danske kirsebær - både saft og hele bær. Den bliver lavet lidt anderledes, end de fleste andre laver deres kirsebærsauce. Det betyder bl.a. at de hele bær rent faktisk smager godt. Synes jeg.

Jeg håber, du har lyst til at smage den for jeg er simpelthen så stolt af den.

Kærligst, Rie

ps: Apropos det med ikke at kunne leve af det; når jeg ikke tænker på kirsebærsauce, så sælger jeg min tid som konsulent til andre fødevarevirksomheder. Så jeg har mulighed for at se om dette kirsebæreventyr kan fortsætte forhåbentlig i mange år endnu. Tak fordi du læser, følger og spiser med!

Læs historien bag Rie's Originale