Om RieVelkommen til! 

Jeg er helt vildt glad for, at du har fundet herind.

Mit navn er Rie, og det er mig, der står bag Rie's Originale. Mit kirsebærsauce-eventyr er netop begyndt i år, men det hele startede faktisk for et par år siden. Der udviklede jeg en, for mig, perfekt kirsebærsauce. Opskriften er nu bedre end nogensinde, og jeg er vanvittig stolt af den.

Sandheden er nemlig, at jeg aldrig har brudt mig om kirsebærsauce. Men ved at ændre lidt på måden jeg laver den på i forhold til hvad man normalt gør, så har jeg fundet frem til en opskrift, som jeg elsker!

Her på siden kan du finde kirsebærsaucen og andre essentielle ingredienser til din risalamande. Du kan også finde opskrifter og inspiration til, hvordan du bruger kirsebærsaucen til andet end risalamande.

Hvis du synes, du har set mig før, så er det måske fra da jeg havde virksomheden Syltet, hvor jeg producerede syltede grøntsager og eddike i syv år. Syltet lukkede i december 2022. Så nu har jeg kastet mig helhjertet ind i kirsebærsauce-eventyret, hvor målet er at få solgt de 20.000 glas kirsebærsauce, som vi producerer i år.  

Ved større ordrer, firmagaver eller kundegaver, så skriv til mig på hej@kirsebaersauce.dk.

Tusind tak fordi du følger med!