Om Rie
Velkommen til 🍒
Jeg er helt vildt glad for, at du har fundet herind!
Mit navn er Rie, og siden 2023 har jeg lavet verdens bedste kirsebærsauce. Det synes jeg i hvert fald selv, den er. Det er den kirsebærsauce, som jeg altid har manglet til min juleaften.
Sandheden er nemlig, at jeg aldrig har brudt mig om kirsebærsauce. Jeg elsker friske kirsebær, men synes ikke den "rigtige" smag af kirsebær var i de kirsebærsaucer, som jeg har smagt. Så jeg fik i gang med at teste og smage mig frem. Ved at ændre lidt på måden jeg laver den på i forhold til hvad de andre gør, så har jeg fundet frem til en opskrift, som jeg elsker! Den smager nemlig af kirsebær, og den er både sød og syrlig.
Her på siden kan du finde kirsebærsaucen og andre essentielle ingredienser til din risalamande. Du finder fx de dejligste grødris jeg får direkte fra Piemonte i Italien. Du kan også finde opskrifter og inspiration til, hvordan du bruger kirsebærsaucen til andet end risalamande.
Hvordan kommer man lige i gang med at lave kirsebærsauce? I 2018 startede jeg virksomheden Syltet, hvor jeg producerede syltede grøntsager og eddiker til 300 forhandlere i hele Danmark. Efter at have håndlavet tonsvis og atter tonsvis af syltede grøntsager i 7 år, var jeg ærlig talt kørt helt ud. Jeg kunne ikke mere, og Syltet var kommet for langt væk fra min oprindelige drøm. Så mit investorteam og jeg, besluttede at lukke virksomheden i ro og mag.
Men efter 4 måneder, var jeg klar igen. For min kirsebærsauce var i høj grad efterspurgt, og jeg tænkte, det godt kunne være et koncept for sig. Denne gang i mit eget navn. Min drøm er at lave verdens bedste kirsebærsauce. ALTID på danske bær og dansk kirsebærsaft. Jeg vil ikke gå på kompromis med kvalitet. Jeg handler helst direkte med producenterne, og finder de bedste ingredienser til risalamanden.
Ved større ordrer, firmagaver eller kundegaver, så skriv til mig på hej@kirsebaersauce.dk.
Tusind tak fordi du følger med!