Vafler med skum og bær
Del
Til brunchen eller til efterårshyggen - vafler er en sikker vinder. Især hvis de er sprøde udenpå og bløde indeni. Hvis du har lidt kirsebærsauce tilovers, så kom dem på dine vafler med flødeskum og friske bær.
Vafler med skum og bær
Rated 5.0 stars by 1 users
Forfatter
Personer
Ca. 10 stk.
En nem opskrift på sprøde vafler - perfekt til brunchen eller eftermiddagshyggen.
Ingredienser
-
1 æg
-
1 spsk. sukker
-
2 dl mælk
-
2,5 dl vand
-
225 g hvedemel
-
2 tsk. bagepulver
-
125 g smør
-
1 nip salt
-
1 tsk vaniljeesssens
-
1 dl piskefløde
-
200 g friske bær (f.eks. hindbær, jordbær og brombær)
-
½ glas Rie’s Originale Kirsebærsauce
Vaffeldejen
Andet
Fremgangsmåde
Smelt smørret og pisk alle ingredienserne til dejen sammen i en skål. Varm vaffeljernet godt, og steg vaflerne sprøde. Pas på med ikke at hælde for meget dej i vaffeljernet. Imens vaflerne bager, pisk da fløden til let skum.
- Pynt de let afkølede vafler med flødeskum, bær og kirsebærsauce. Server straks.