Choko-marcipan is med kirsebærsauce

Choko marcipan er min absolutte favorit is. Den er bare desværre forsvundet ud af de fleste supermarkedssortimenter, og det er en kæmpe fejl. 

Ismageriet har en ganske udmærket version, som jeg elsker. Den er med marcipan og pistace, og den kan du købe her. Men hvis jeg ikke er i nærheden af en Ismageriet butik eller ikke lige orker, at køre derud, så har jeg her et kæmpe hack! Du køber bare en god vaniljeis, og laver den til choko marcipan! 

Min version her har både marcipan, chokolade, kirsebærsauce og ristede mandler. Den smager fantastisk! Du kan selvfølgelig lave isen selv, hvis du er til det. Men her har jeg lavet den nemme version, så jeg har købt en Hansen Vaniljeis, og så rørt den med ingredienserne. Så nemt og så lækkert!

 

 

star
Tilbage til blog